Technologieplan

Weet u hoe uw technologiebehoefte er voor de komende jaren uitziet? Of loopt u achter de feiten aan en wordt u vanuit de business onder druk gezet om snelle beslissingen te nemen? Hoe beter u in kaart heeft welke IT-middelen nodig zijn om uw bedrijfsstrategie te verwezenlijken, hoe effectiever en kostenefficiënter u inkoopt.

Wij vertalen uw hardware- en softwarebehoeften naar een technologieplan dat de strategische doelstellingen van uw organisatie ondersteunt. Daarbij kijken we naar uw technologiegebruik in het verleden en uw behoeften in de toekomst. Ook brengen we afhankelijkheden tussen producten in kaart, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Vertaling naar inkoopstrategie en inkoopproces

Het technologieplan koppelen we aan een effectieve inkoopstrategie. Ook helpen we u vorm te geven aan uw inkoopproces. Kern daarvan is een constructieve samenwerking tussen IT en de andere afdelingen in uw organisatie. Daarmee bent u in staat gestructureerd en zonder overbodige investeringen in te spelen op de wensen en noden van de business.

Kritische succesfactoren voor implementatie

We kunnen u ook helpen het technologieplan uit te voeren en de benodigde soft- en hardware te implementeren. Op basis van twintig jaar ervaring ontwikkelden we daarvoor een succesvol stappenplan, gebaseerd op een aantal kritische succesfactoren. Onze aanpak heeft zich in de praktijk bewezen en is zelfs voorgedragen voor de IPMA Project Excellence Award 2011.