IT Sourcing Services

De aanschaf van IT-middelen kost veel tijd, geld en mensen. U maakt bovendien keuzes voor de lange termijn en gaat meestal ook langdurige financiële verplichtingen aan. Veranderen van leverancier of technologieplatform is kostbaar en best te vermijden. Dan is er nog uw bedrijfsstrategie. Hoe ondersteunt u uw IT-infrastructuur maximaal, ook in de toekomst?

Met onze voor IT Sourcing Services maakt u de juiste keuzes, voor nu en voor straks, en bespaart u substantieel op uw IT-inkoop.?

Voor wie 

Voor organisaties die behoefte hebben aan onafhankelijk advies op het gebied van IT Sourcing en op welke manier nu het beste een nieuw software contract ingeregeld moet worden.
Ook kan een opdracht beginnen vanuit de inkoopdiscipline om de offerte of het bestaande software contract van een leverancier te toetsen, vanuit een onverwachte licentie compliance claim of vanuit de noodzaak de software architectuur op orde te krijgen ten einde een bestek te kunnen opstellen.

Software Licentie Review

Optimaliseer uw licentiegebruik en bereid u goed voor op de onderhandelingen met uw softwareleverancier. Bij het vernieuwen van uw licentie heeft u behoefte aan grondige kennis van de gehanteerde licentie- en prijsstructuren. Maar u moet ook weten welke veranderingen er sinds uw laatste contractafsluiting zijn doorgevoerd en welke licentievormen wel en niet worden geaccepteerd.

Leverancieronafhankelijke en transparante kennis is daarbij belangrijk. Dit kan een groot verschil maken bij uw onderhandelingen en resulteren in significante besparingen. Onze ervaring heeft geleerd dat er op deze manier besparingen tussen 40% en 60% van de oorspronkelijke begroting geen uitzondering zijn!

Technologieplan

Kom via een praktisch technologieplan tot een effectieve IT-inkoopstrategie en een goedwerkend inkoopproces.

IT Sourcing Training

Leer tijdens praktijkgerichte trainingen hoe u softwareleveranciers selecteert, stuurt en succesvol met ze onderhandelt.

IT Sourcing Database

Maak gebruik van de waardevolle inkoopinformatie in de IT Sourcing Database en profiteer tegen een laag tarief van handige diensten.