10-Strippenkaart - een unieke service!

Bespaar tijd en onzekerheid met snelle toegang tot Microsoft Licentie expertise.

U denkt waarschijnlijk regelmatig "Het gaat me dagen kosten om dit probleem uit te zoeken. Had ik maar het budget om een expert in te huren die deze vraag in een paar minuten kan beantwoorden"

Wij hebben dit probleem voor u opgelost met de unieke 4elements 10 Strippenkaart.

Door middel van één (kleine) aankoop via deze website krijgt u een jaar lang toegang tot een Microsoft licentie-expert van 4elements die uw vraag snel kan beantwoorden en een eind maakt aan het eindeloos zoeken door de vaak tegenstrijdige informatie en documentatie van Microsoft en diens resellers.

Behalve voor het beantwoorden van uw eigen vragen kunt u deze dienst ook gebruiken voor het controleren van de antwoorden die u van Microsoft of uw reseller heeft gekregen. In de praktijk gebeurt het vaak dat er telkens een ander antwoord wordt gegeven op dezelfde gestelde vraag. Wie heeft er gelijk? Weten ze wel waar ze het over hebben? Wij kunnen u helpen de mensen in uw inkoopketen te selecteren die u kunt vertrouwen.

What's the catch ?

10-Strippenkaart kost slechts 2250 euro (ex BTW). Omdat deze dienst veel andere consulting kan vervangen, hanteren we wel een paar spelregels.

Antwoorden op uw vragen zijn beperkt tot 1000 woorden in een e-mail, of een uur aan de telefoon per vraag. Ook behouden wij ons het recht voor de antwoorden te gebruiken voor de beantwoording van vragen van andere klanten. Dit doen we uiteraard zonder dat u of uw bedrijf herkenbaar is. U heeft hier ook voordeel aan. Op termijn zullen wij alle geanonimiseerde vragen en antwoorden publiceren op een afgeschermd deel van onze website die alleen toegankelijk is voor de deelnemers van de 10-Strippenkaart dienst. Dat levert u substantieel extra voordeel op als u gebruik maakt van deze dienst.

Wilt u eerst meer weten over deze dienst? Neem dan contact met ons op via deze website, of mail ons info@4elements.nl of bel naar 020 - 8460460.

Prijs: EUR 2 250,00

IT Sourcing Services

De aanschaf van IT-middelen kost veel tijd, geld en mensen. U maakt bovendien keuzes voor de lange termijn en gaat meestal ook langdurige financiële verplichtingen aan. Veranderen van leverancier of technologieplatform is kostbaar en best te vermijden. Dan is er nog uw bedrijfsstrategie. Hoe ondersteunt u uw IT-infrastructuur maximaal, ook in de toekomst?
Met onze voor IT Sourcing Services maakt u de juiste keuzes, voor nu en voor straks, en bespaart u substantieel op uw IT-inkoop.

Software Licentie Review

  • Optimaliseer uw licentiegebruik en bereid u goed voor op de onderhandelingen met uw softwareleverancier.

Technologieplan

  • Kom via een praktisch technologieplan tot een effectieve IT-inkoopstrategie en een goedwerkend inkoopproces.

IT Sourcing Training

  • Leer tijdens praktijkgerichte trainingen hoe u softwareleveranciers selecteert, stuurt en succesvol met ze onderhandelt.